Print deze pagina Zoek door deze website

Locatie trainingsveld

De lessen worden gegeven in de Arena in het Amsterdamse Bos. De Arena ligt naast de buitenbak van de Amsterdamse Manege. Het adres van deze manage is: Nieuwe Kalfjeslaan 25, 1182AA Amstelveen. Het veld is gemakkelijk met de auto, fiets of bus te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid.

De GPS-coördinaten van ons trainingsveld zijn: N 52 19.138 en E 4 50.713


De welpenles is op de grote parkeerplaats aan het eind van de Nieuwe Kalfjeslaan.

Routebeschrijving auto (of fiets)

Vanaf de Amsterdamseweg slaat u op de grens tussen Amsterdam en Amstelveen de Nieuwe Klafjeslaan in. Blijf deze weg volgen totdat u bij een grote parkeerplaats komt. Daar kunt u parkeren. De training voor de welpjes is aan het eind van deze parkeerplaats. De training van de overige honden is op het grote trainingsveld "de Arena" (zie kaartje).

Openbaar vervoer

Het trainingsveld is ook te bereiken met het openbaar vervoer. U neemt bus 166 naar de Prins Bernhardlaan. Deze laan loopt u in, aan het eind gaat u rechtsaf de Emmakade op. Dan gaat u linksaf de brug over. Over de brug links en gelijk weer rechts. Dan komt u langs de parkeerplaats. Aan het eind van de parkeerplaats gaat u linksaf en na ongeveer 50 m schuin omhoog. Hier vindt u de Arena.